Supportertips.se

SupporterTips.se är en smart och enkel tips-arena för att antingen bygga egna tips för vänner och supportrar att tippa på eller för att bara spela på redan upplagda tips.

Bygg t ex din förenings seriespel eller låt kompisarna tippa EM i fotboll. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Oavsett om du väljer 1X2, vinnare/förlorare eller måltips är vår tjänst flexibel och full med roliga funktioner och den fungerar för i stort sett alla sporter som finns.

Ett supportertips öppnar oanade möjligheter för din förening att både engagera aktiva, sponsorer och supportrar och samtidigt öka intäkterna.

Bli medlem nu och bygg ditt eget tips med eller utan våra färdiga turneringar eller skaffa dig en plats på läktaren för att spela tipsen som finns.


Den första stora publika tävlingen som anordnades var "Fotbolls-EM 2012", den var öppen för alla medlemmar och det tippades på alla gruppspels- och slutspelmatcher.

Arbetet med SupporterTips.se har pågått i snart tre år på halvfart. Idéen hade funnits ett bra tag, men det var först efter en lyckad tipstävling för fotbolls-VM 2010 vi bestämmde oss för att skapa en sida där alla kan skapa sina egna tävlingar.

Det är och kommer alltid att vara helt gratis att bli medlem, att bygga tips och spela på gratis-tips. Däremot kan tävlingar kräva en insats för deltagande vilket respektive tipsbyggare själv bestämmer. Vi på Supportertips IF skapar egna tips som oftast är gratis men ibland hittar vi en anledning att stödja en förening eller ett initiativ som då gör att vi sätter en insats. Den insatsen fördelar vi helt enligt lotterilagen så att minst 50 % går till oss som arrangör för att sedan oavkortat skicka vidare till det vi valt att stödja och 50 % går till prisbordet där vi köper in lämpliga produkter att vinna.